Discussió:The Cat Mario Show
@Jvjordi1: Hola! Hi ha un paràgraf sencer sobre "controvèrsies". Tot i que és molt interessant el què hi diu, l'única referència que hi ha és al joc mateix; és d'entendre que tot l'apartat no és informació, sinó la opinió de qui ho ha escrit aquí. Passo a continuació a deixar el paràgraf sencer perquè em dieu què us sembla (De moment ho he retirat de l'article; no està referenciat i desmereix la resta de l'article, que està prou bé). -- Gerhidt · disc. 21:11, 2 gen 2016 (CET)
Controvèrsia
[modifica]El títol d'El Show de Mario Felino, així com les seves versions regionals, mostra un cas de violència de gènere, en què el nom de Peach felina, és a dir, de la dona, és ignorat. A més, el personatge que més parla durant els capítols és en Mario gat, és a dir, l'home, sobretot quan explica els atacs dels personatges de Super Smash Bros. for Nintendo 3DS. Al capítol 11 de la versió europea, en Mario està cuinant amb la seva New Nintendo 3DS a Cooking Mama: Bon Appétit! (3DS, 2015) i es crema la carn, i aleshores ve la Peach felina i li ensenyarà a fer-ho, donant pas a explicar el joc; un cas de sexisme. El Show de Mario Felino també pretén difondre la ideologia consumista als menors d'edat en casos com "em sembla que compraré tots els amiibo", quan parlen del seu ús a Mario Kart 8 (Wii U, 2014) al mateix capítol.[1]
A la versió europea els capítols es divideixen en edicions PEGI 3 (o 7) i PEGI 12; la primera elimina la secció "¡Secretos de Super Smash Bros.!" que en la segona sí apareixen. Això es deu al fet que el sistema PEGI li dóna la qualificació de majors de 12 anys a aquest joc, bàsicament per la violència gràfica present. No obstant al Japó no hi ha dues versions ja que Super Smash Bros. té una qualificació de CERO de A, és a dir, per a totes les edats.
A la versió japonesa, en la majoria de capítols, quan s'acaba, fan un ús abusiu de la Canción para dibujar a Mario, una animació que va servir de commemoració per als 25 anys de Super Mario Bros. (NES) feta amb Flipnote Studio. Ja que alhora la seva seqüela per a 3DS, Flipnote Studio 3D, tenia un endarreriment prorrogat a Occident, possiblement podria tenir relació. A més, algunes vegades també ha sortit una versió de Captain Toad: Treasure Tracker, en la que es comprova perfectament que s'ha emprat Flipnote Studio 3D encara que no directament.
- Aleshores, @Gerhidt:, consideres que l'adient seria incloure aquesta secció a l'apartat de Discussió? Tot i això, em sembla bé aquesta decisió.Jvjordi1 (disc.) 15:24, 3 gen 2016 (CET)
- No @Jvjordi1:, crec que, en cas de que no publiquis les fonts d'on has extret aquesta informació, s'ha d'eliminar. De moment ho deixo aquí per comentar-ho. -- Gerhidt · disc. 15:37, 3 gen 2016 (CET)